IKANO BANK

Ikano Bank startades precis som IKEA för att ge de ”många människorna” ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och är ca 400 medarbetare. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad.

Ikano Banklån, Billån, MClån & Campinglån
På Ikano Bank kan du låna mellan 20.000 – 350.000 kr. De erbjuder några av marknadens bästa lån med schyssta och bra villkor. De har låga räntor och dessutom tillkommer inga avgifter om du betalar med autogiro. Kan det bli enklare och bättre att låna till sin dröm?

Ikano Bolån
Ikano Banks bolån ger dig alltid ett schysst erbjudande med några av marknadens bästa boräntor. Hos Ikano Bank kan ingen förhandla sig till en bättre ränta på din bekostnad. Räntan baseras på totalt lånebelopp och belåningsgrad. Det tycker vi är ärligt!

Ikano Bank kreditkort
Ikano Bank VISA Kreditkort är helt utan årsavgifter och kommer med en mängd förmåner.
Läs mer om Ikano Bank kreditkort på deras hemsida här..

Räntor:
Banklån från 5,20%
Billån från 4,20%
MClån & Campinglån: Beroende på lånebelopp
Bolån – se deras hemsida för dagsaktuella räntor. Just nu från 3,90%

Avgifter:
Aviavgift: 0 kr
Uppläggningsavgift: 0 kr

Ansökningskrav:
Inkomst som överstiger 125 000 kr / år
Minst 18 år
Inga betalningsanmärkningar
Genomgår en kreditupplysning
Övrigt information:
Ikano Bank har lägst effektiv ränta vid flertalet konkurrentjämförelser. De har också näst lägst från ränta. Den låga effektlivräntan beror på att det inte finns några uppläggningsavgifter

Läs mer och ansök på Ikano Bank hemsida genom att klicka här..

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.