Låna trots betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning gör det svårt eller nästan omöjligt att låna pengar. Nästan alla svenska banker och kreditbolag ger dig inget lån eller kredit om du har betalningsanmärkningar. När en bank bedömer om du ska bli beviljad ett lån så är en betalningsanmärkning en av de viktigaste och största faktorerna dom tittar på när du gör en ansökan. För att få låna pengar trots betalningsanmärkningar kräver oftast de flesta kreditgivare att man har någon av form av säkerhet för det lånade beloppet. Oftast används den egna bostaden som säkerhet, fritidsstugan eller bilen.

Behöver du ett smslån så är det bara ett fåtal aktörer som erbjuder dig med betalningsanmärkningar att ta lån.

Långivare för dig med betalningsanmärkning

Cash Buddy

Cash Buddy erbjuder vi alltid trygga lån utan säkerhet på upp till 15 000 kronor. Hos Cash Buddy är det möjligt att låna trots betalningsanmärkning. Cash Buddy är annorlunda jämfört med många andra långivare eftersom de snarare fokuserar på din framtida betalningsförmåga istället för på hur din ekonomiska situation varit förut. Ansök enkelt med BankID.
Låna pengar hos Cashbuddy här..Låna pengar hos CAsh Buddy trots betalningsanmärkning

Marginalen Bank Omstartlån

Ett lån för dig som har betalningsanmärkning och kan lämna någon form av säkerhet.
Läs mer och ansök här.

LENDO

Lendo hjälper dig att hitta rätt lån utifrån dina lånebehov. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet utbetalt inom några dagar, oftast inom 2-4 dagar. Låna upp till 350 000kr.
Du med betalningsanmärkning kan låna upp till 60 000 kronor om du har en årsinkomst på min. 100 000kr och varit skuldfri hos Kronofogden i 2 år.
Läs mer och ansök här.

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.