Låna trots betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning gör det svårt eller nästan omöjligt att låna pengar. Nästan alla svenska banker och kreditbolag ger dig inget lån eller kredit om du har betalningsanmärkningar. När en bank bedömer om du ska bli beviljad ett lån så är en betalningsanmärkning en av de viktigaste och största faktorerna dom tittar på när du gör en ansökan. För att få låna pengar trots betalningsanmärkningar kräver oftast de flesta kreditgivare att man har någon av form av säkerhet för det lånade beloppet. Oftast används den egna bostaden som säkerhet, fritidsstugan eller bilen.

Behöver du ett smslån så är det bara ett fåtal aktörer som erbjuder dig med betalningsanmärkningar att ta lån.

Långivare för dig med betalningsanmärkning

Lån för alla

Lån för alla är en låneförmedlartjänst som inte kostar något att använda. Vi erbjuder ett brett urval av olika låneprodukter på den svenska marknaden. Vi vänder oss främst till de personer som befinner sig i en unik lånesituation och därmed faller utanför storbankernas kreditmallar. Både små och stora lån. För de som har svårt att få lån, har en speciell anställningsform , ingen anställning alls eller har betalningsanmärkning. Alla möjliga lånesituationer helt enkelt. Har du betalningsanmärkning eller lägre inkomst? Låna för alla ger OK till fler!
Låna mellan 3000 kr – 350 000kr
Låna pengar hos Lån för alla..

Cash Buddy

Cash Buddy erbjuder vi alltid trygga lån utan säkerhet på upp till 15 000 kronor. Hos Cash Buddy är det möjligt att låna trots betalningsanmärkning. Cash Buddy är annorlunda jämfört med många andra långivare eftersom de snarare fokuserar på din framtida betalningsförmåga istället för på hur din ekonomiska situation varit förut. Ansök enkelt med BankID.
Låna pengar hos Cashbuddy här..Låna pengar hos CAsh Buddy trots betalningsanmärkning

Marginalen Bank Omstartlån

Ett lån för dig som har betalningsanmärkning och kan lämna någon form av säkerhet.
Läs mer och ansök här.

Freedom Finance

Freedom Finance är ett fristående bolag som samlat flera långivare och deras olika lån under ett och samma tak. Vi hjälper dig personligen att hitta rätt lån för dig. Har banken sagt NEJ så kan vi hjälpa dig!
Är du ensam låntagare kan du låna upp till 60 000kr. Med medsökande kan ni låna upp till 100 000kr.
Krav: Årsinkomst minst 110 000kr, skuldfri hos Kronofogden samt är mellan 20-73 år gammal.
Läs mer och ansök här.

BLUESTEP

BlueStep erbjuder bolån till alla som kan ha svårt att få lån hos traditionella långivare. Vi är Sveriges första specialistlångivare och det bästa alternativet om du har svårt att få bolån. Vi välkomnar personer med betalningsanmärkningar, obetalda skulder, utan fast anställning, egenföretagare och utan kredithistorik i Sverige. Vi accepterar fler låntagare än de flesta svenska långivare. BlueStep är ett svenskt finansiellt institut med huvudkontor i Stockholm. Företaget har varit verksamt sedan 2005.
Läs mer och ansök här.

LENDO

Lendo hjälper dig att hitta rätt lån utifrån dina lånebehov. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet utbetalt inom några dagar, oftast inom 2-4 dagar. Låna upp till 350 000kr.
Du med betalningsanmärkning kan låna upp till 60 000 kronor om du har en årsinkomst på min. 100 000kr och varit skuldfri hos Kronofogden i 2 år.
Läs mer och ansök här.

CASH2YOU

Cash2you.se erbjuder enkla och trygga lån utan säkerhet på upp till 20 000 kronor. Du betalar ingen årsavgift , aviavgift eller uppläggningsavgift utan endast ränta (effektiv ränta f.n. 33,4%) under tiden du nyttjar krediten. Räntan är även avdragsgill i din deklaration. Ansök enkelt med BankID.
Läs mer och ansök här

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.