ADVISA

Betalar du för mycket i ränta?

Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Genom att samla ett tiotal av Sveriges ledande banker och finansinstitut under ett och samma tak har de skapat en situation där det är kunden som har makten mot banken. Bankerna tävlar om att erbjuda bäst lånevillkor till dig som kund, vilket innebär att Advisas kunder får mycket konkurrenskraftiga räntor och villkor.

Hur fungerar det?
Efter att du har skickat in din låneansökan görs endast EN kreditupplysning. Därefter får kunden (DU) erbjudande från flera banker och hjälp av en personlig lånerådgivare som kostnadsfritt hjälper till att göra rätt val utifrån enskilda behov.

Sammanfattning av Advisas kunderbjudande
* Förfrågan till flera banker, en kreditupplysning
* Lån mellan 20 000 – 500 000 kr
* Ränta från 2,95 %
* Återbetalningstid 2-12 år
* Ingen uppläggningsavgift
* Individuell rådgivning
* Låneskydd (Trygghetsförsäkring)

Advisa villkor
* Inkomstkrav 120 000 kr /år
* Minst 18 år
* Ej betalningsanmärkning eller skuld hos kronofogden

Varför Advisa?

Advisa är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har idag hjälpt över 70 000 kunder att se över sin lånesituation. Genom oss får ni personlig rådgivning genom hela processen.

Läs mer och ansök här..

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.