KUNDFINANS

Kundfinans har sedan år 2006 erbjudit SMS-lån till svenska konsumenter. Affärsidén är att tillhandahålla små snabba krediter (SMSlån) till konsument på kort tid utan säkerhet. Med kunden alltid i fokus har vi hanterat över 100 000 kunder. Våra kunder väljer våra SMS-lån för dess snabbhet, säkerhet, pris, öppettider och dess kundvänliga kundtjänst.

Kundfinans är alltid tydlig med att visa den effektiva räntan på alla smslån. Vår prissättning är fast och vi har inga dolda avgifter. Alla smslån består av ett kapitalbelopp, en handläggningsavgift, en ränta och en avi avgift. Smslån är ett dyrt låne alternativ men en tydlig låneprodukt jämfört med bankernas.

Med deras smslån kan du låna 1000kr och upp till 4000kr under 30 dagar.

Kundfinans ägs och drivs av IPP Sweden AB. Bolaget startade år 2000 och affärsidén är att tillhandahålla småkrediter till konsumenter som är i tillfällig kontant behov.

Läs mer och ansök här…

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.